Rólunk

Antares forgószék outlet

Az Antares forgószék outlet az Antares Hungary Kft. webshopja. Célunk, hogy e felületen a végfelhasználókat szolgáljuk ki magas minőségű raktáron lévő outlet termékeinkből kedvező árakon. Fő profilunk forgószékek gyártása és forgalmazása viszonteladók részére, ám ezen a felületen magánszemélyek részére értékesítjük termékeinket.

 

Antares Hungary Kft.

Az Antares Hungary Kft-t 1995 tavaszán alapították (akkor még Veneto 2000 Kft. néven), magyar és olasz üzletemberek. Profiljába irodai ülőbútorok gyártása és nagykereskedelme tartozik.  A székhely és a gyártás a Szegedhez közeli Szatymaz községben található.

A termékkínálat csak munkahelyi és közösségi ülőbútorokra korlátozódik, ezen belül viszont széles a spektrum. Az eltérő funkcióknak megfelelően kínálunk az otthoni irodába való egyszerű gázliftes munkaszékeket, de exkluzív vezetői kategóriájú foteleket is; váróterembe illő foteleket és padokat, több száz fős termekbe illő konferenciaszékeket, elegáns tárgyalókba illő négylábú vagy szánkótalpas tárgyalószékeket, üzemi szerelősor melletti munkához való speciális munkaszékeket és laborokba, egészségügyi intézményekbe alkalmas ülőbútorokat, valamint ezek kiegészítőit.

Az immár 7 európai országban jelenlévő, és további 20 országba exportáló Antares-cégcsoport az irodaszék-gyártás szektorában európai hírnévnek örvend és Közép-Európában az egyik legnagyobb szereplő. A csoport évente körülbelül 960.000 db széket állít elő és értékesít.

A kiemelkedő versenyképességet a vállalatok összefogott beszerzése alapozza meg. A fentiek révén lett Magyarországon az ’Antares a legnagyobb hazai irodaszékgyártó’.

Több mint 300 állandó vevőpartnerünk között bútorüzletek, irodabútor-szaküzletek, irodabútor-gyártók, nemzetközi üzletláncok, katalógus-áruházak, webáruház-üzemeltetők találhatók. A magas szintű és egyenletes minőségnek köszönhetően termékeink 1997 óta folyamatosan szerepelnek a magyar állami intézmények közbeszerzési kínálatában is.

A munkatársaknak a cégünk, valamint partnereink iránti elkötelezettsége kulcs fontosságú, ezért rendszeres képzésben részesülnek, továbbá egyéni továbbképzésük is támogatott.

Antares Hungary Kft. cégbemutató 2020

Az Antares International cégcsoport tagjai:

Antares as

Antares Bulgaria ltd

Antares Eurotrade sro

Antares Hungary Kft.

Antares Romania srl

Antares Stolice doo